Onsdag 27 maj

Hej på er där hemma!

Idag ska ni studera:

  • Avlyssningsskrivning
  • Muntliga övningar i WhatsApp
  • Fortsätta med läxan i Lunis (läsa, lyssna, grammatik och skriva)

Avlyssningsskrivning och uttal – titta på filmen och gör avlyssningsskrivningen hemma. 1. Lyssna på ljuden och upprepa de högt hemma. 2. Skriv ner ljuden på papper. Skriv sedan ljuden som en kommentar i bloggen.

Idag ska vi ha muntliga övningar på WhatsApp. När lektionen börjar kl. 8.00 kommer jag att fråga i chatten vilka som kan vara med på dagens muntliga övning. Då ska du anmäla dig där, om du kan vara med eller inte. Sen kommer jag att ringa upp er någon gång mellan kl. 10.00 och 11.00 (se chatten i WhatsApp) och ni ska prata med och lyssna på varandra. Tänk på att alla i gruppen ska få prata ungefär lika mycket och att ni tränar på att hålla samtalet igång. Här är dagens uppgifter:

Nu ska du fortsätta att jobba med läxan i Lunis som du fick på lektionen igår. Det är uppgiften Det sociala skyddsnätet. Arbeta med alla uppgifter så bra du kan.

Om du blir klar snabbt ska du fortsätta att studera själv. Tänk på vad just du behöver utveckla mer i språket och träna på det. Du kan studera det i Lunis eller via någon länk här på bloggen.

17 thoughts on “Onsdag 27 maj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s